Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

divendres, 29 de juliol del 2011

Oh Benvinguts!! Passeu, passeu...

Estimada família, amics, i desconeguts varis que hagueu trobat aquesta pàgina per casualitat. Estem molt contents que pel motiu que sigui volgueu perdre un instant donant un cop d'ull al nostre blog. Nosaltres sóm la Marta i en Jordi, una parella de les terres gironines, que potser per estar un pèl tocats per la tramuntana, necessiten escampar la boira de tant en tant.

Hem de confessar una cosa: ens agrada viatjar! Suposo que això tampoc sorpendrà a ningú. No hi podem fer més. Ens encanta passar llargues estones parlant de llocs perduts en el món, dels llocs on ens agradaria anar, fer plans que molt segurament només es quederan en això, però que ens fan somiar una estona, imaginar com seria veure aquell indret o aquell altre... vaja, que vivim una mica amb el cap als núvols. Però tamé hem de dir, que per sort, de tant en tant, aquest somnis es poden fer realitat, i a la mínima que podem, tornem a fer les maletes.

Aquest, és un raconet que hem creat per a nosaltres, per a poder penjar-hi fotos, escrits del dia a dia del nostre viatge... vindria a ser com el nostre quadern de bitàcora, però de l'era moderna. Potser d'aquesta manera també podrem fer arribar millor les nostres vivències i sensacions a la gent que estimem, i que des de l'altre punta del món estarà pendent de nosaltres. Estarem encantats si voleu deixar-nos algun comentari, i potser fer una ullada ràpida als relats d'aquest parell de pesats que s'entesten en marxar lluny sempre que poden.

Moltes gràcies a tots, i ara.... ens n'anem a "Fer les maletes..."



11 comentaris:

  1. SÓC LA PRIMERAAA!!! :D

    Caram! Que xulu us ha quedat!
    Ja estem esperant que comenceu aquest nou viatge per seguir dia a dia (sempre que tingueu temps o ganes d conectar-vos) la nova aventura!! Encara que ens feu una mica d'enveja a tots... jeje

    ResponElimina
  2. Quina sorpresa!!
    M´afegeixo a les felicitacions de la Maria, us ha quedat molt bé! I també en l´enveja sana!!
    Uf, per visitar el 100% de països teniu feina!!

    ResponElimina
  3. Ei moltes gràcies! Què fariem sense les nostres germanetes!! Ens farà molta il·lusió que ens aneu escrivint!!

    Molts petons a totes dues!

    ResponElimina
  4. Ei! Sou uns freakis! Xò ha quedat molt xulo! A viam si és veritat i ens aneu infprmant de les vostres peripècies puntualment.
    Laromaine, no puc desempallegar-me de tú ni que estiguis al cul del món!

    ResponElimina
  5. Molt, molt, molt xulo el blog!
    També coincidim amb totes les opinions de dalt! Sou uns freakis, i moltes felicitats pq això ha quedat guapissim! ara a veure món (estació Perú)!!
    Seguirem el blog a veure com us va!

    Ptons!

    ResponElimina
  6. Iep!!! ens agrada que ens hagiu escrit al blog, ara ja queda poquet per marxar, avui ja ens anem cap a Peru!!per uns dies descansarem d'uns frekis com vosaltres!!jeje o ho som nosaltres!!:)

    ResponElimina
  7. Ei macos!! L'aventura ja està a punt de començar!! Segur que us ho passeu genial! Ara toca desconnectar de tot i de tothom i viure en un altre món per uns dies! Molts petons i penseu que us estarem vigilant!! Que vagi molt bé!!!

    ResponElimina
  8. Ei guapos!! Ara si, d'aquí a una hora ja marxem cap a l'aeroport, ha arribat el moment! Ara només tenim ganes de ser ja allà, i aprofitar cada dia del viatge, k semblen molts, però segur que passaran volant! Us trobarem a faltar! En Laro al Calvo segur, jejej. Molts petons i ens veiem molt aviat!!! Hasta luego manito!!!

    ResponElimina
  9. Moltes felicitats, tant per el blog com per el viatge. Que us ho passeu molt bé, que tingueu un vol agradable, sobretot tú, Marta. Ara ja han començat les tres setmanes màgiques en les que tant hi heu trebalalt. Vosaltres, a disfrutar. Nosaltres a la espera de les vostres peripècies....
    NOTA : M'ofereixo per enllaç a Europa per si us cal. 'Corto i cierro'

    ResponElimina
  10. Aixó del blog es fantàstic, em sembla gairebe impossible poder seguir el vostre viatge practicament en temps real, i pensar que nosaltres haviem d'esperar mes d'una setmana tan sols per revelar les fotos. Que us vaigi molt be, segur que serà un viatge fantàstic.

    Molts petons

    ResponElimina
  11. Papis!!! Gràcies per escriure, s'agraeix molt tenir noticies des de lluny, però ja sabeu que jo sóc molt nyonya eh, així que no val posar-se sentimentals! Merci per tot el suport! Us estmo molt! Ara ja tenu una nova lectura! Fins molt aviat!!!

    ResponElimina

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...