Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dijous, 10 d’agost del 2017

ESTIU 2017: Tour en tuk tuk per Sri Lanka i Maldivas

Aquest any la decisió s'ha fet esperar, i per motius laborals, no hem pogut tancar dates i detinació fins un parell de mesos abans, però finalment, ens vam decidir, i aquest any, com ja va siguent habitual casi cada estiu, ens en tornem cap a Àsia! Quines ganes, i és que aquest continent ens apassiona!

I el país escollit per aquesta ocasió, no ha estat un de sol, sinó que tirem la casa per la finestra i en visitarem dos, n1 més ni menys que: SRI LANKA + MALDIVES!

Però aquest viatge a més tindrà un punt diferent, marxem de "tuk tuk tour" per Sri Lanka!! Sí sí, tal com sona! Aquest any marxem a Sri Lanka, i no en un viatge qualsevol, sinó amb el nostre propi tuk tuk!! Buscant informació del país, vam veure algún blog de viatgers que havien llogat els seus pròpis tuk tuks. Agosarats vam pensar! Però anar mirant, vam veure que això de llogar un tuk tuk era algo més habitual del que podia semblar, així que la següent pregunta que ens vam fer va ser, "I perquè no ho fem nosaltres també??" I dit i fet, contactar amb agències, i ja tenim reservat el nostre tuk tuk per a 2 setmanes! (la odisea de negociar amb les agències de tuk tuk ja l'explicarem en pròxims capítols!) Marxem de Tuk tuk tour a Sri Lanka!


El tema Maldives també ha estat algo similar, i és que sempre ens passa el mateix, comencem a planificar amb una idea, a veure què hi ha per visitar a Sri Lanka, quina ruta podem fer... Uii! però mira què hi ha aquí al costat, si són les Maldives... i sembla que no queden massa lluny... i a veure per quan ens surt un bitllet d'avió combinat per visitar els dos paísos?¿... ostres, però si pràcticament és el mateix preu que anar únicament a Sri Lanka... així què, hi anem?¿?... doncs home, no estaria gens malament!... Així què fem... Comprem bitllet combinat evidentment!!! I així com qui no vol la cosa les Maldives es van afegir al nostre viatge per Sri Lanka!

Sabem de sobres que agost no és la millor època per a visitar ni Sri Lanka ni Maldives, ja que ambdós països es troben en ple monsó, però què hi farem, no podem viatjar en una altre època, així que no ens queda més que creuar els dits i esperar que el monsó no ens doni gaire pel sac!

El nostre viatge arrenca el 13 d'Agost (si la vaga dels controls de seguretat de l'aeroport del Prat ens deixa es clar...), fins al dia 2 de Setembre, i el nostre recorregut tindrà una pinta semblant a això:


            Dia 0: Vol BCN - Colombo
            Dia 1: Arribada Colombo - lloguer tuk tuk a Negombo
            Dia 2: Negombo - Anuradhapura
            Dia 3: Anuradhapura - Mihintale - Polonnaruwa
            Dia 4: Polonnaruwa - PN Minneriya - Sigriya
            Dia 5: Sigriya (Lion Rock) - Coves de Dambulla - Kandy
            Dia 6: Kandy
            Dia 7: Kandy - Nuwara Eliya
            Dia 8: Tren de Nuwara Eliya a Ella - Adam's Peack (Ella)
            Dia 9: Ella - Haputale - Uduwalawe
            Dia 10: PN Uduwalawe - Elephant Transit Home - Tangalle
            Dia 11: Tangalle - Mirissa
            Dia 12: Avistament balena blava (Mirissa) - Galle 
            Dia 13: Galle - Hikkaduwa
            Dia 14: Tortuges marines Hukkaduwa - Negombo - Vol a Maldives
            Dia 15 a 19: Resort Maldives
            Dia 20: Tornada a casa

El gran punt fort d'aquest viatge també per a nosaltres serà el fet de poder llogar el nostre pròpi tuk tuk per moure'ns per Sri Lanka, de segur serà una experiència totalment diferent, que ens donarà molta llibertat, i que ens fa especial il·lusió!

Així doncs, a 3 dies d'agafar les maletes, ja només queda esperar que el temps passi i posar rumb a Sri Lanka! (i creuar els dits perquè el temps ens respecti una mica!)

Marta i Jordi, fent les maletes per viatjar cap a Sri Lanja!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...