Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dijous, 14 de desembre del 2017

Dia 7: Últim dia a NY

I arriba l'hora de la despedida, últim dia a la maravellosa ciutat de NY, tot i que en aquest cas sabem segur que serà un "fins aviat", i no un "adeu"!

El nostre avió marxa a les 5 de la tarda, així que tan sols ens queden unes hores del matí per acabar de disfrutar de la ciutat. Justament avui és el primer dia des que som aquí que han començat a caure quatre gotes, però com que avui precisament teníem pensat aprofitar l'últim matí per a visitar el Museu d'Historia Natural de NY, no ens preocupa gaire.

Esmorzem al mateix lloc de sempre, al costat de l'hotel, i amb la panxa plena tornem a l'habitació per a fer una última dutxa, acabar de fer les maletes, i deixar-les a la recepció de l'hotel al mateix fer el check-out, on ens les guardaran fins a l'hora d'anar cap a l'aeroport.

I cap a buscar el metro per anar al Museu d'Historia Natural, que el tenim inclòs a en el City Pass.


La veritat és que aquest museu és immens, i t'hi pots perdre hores i hores. Nosaltres potser perquè tampoc teniem gaire temps i no vam prestar gaire atenció, no ens va acabar d'agradar la visita, massa animals dissecats per tot arreu.

Cap a la hora de dinar ja som fora, a punt per acabar de fer la última compra de souvenirs, i anar a menjar alguna coseta abans d'anar cap a l'aeroport.

Ens despedim de l'Hotel Pennsylvania, que tot i ser bastan bàsic, està molt ben situat, davant del Madison Square, i tot i no ser barat, té preus bastan més assequibles que els altres hotels de la zona.


Nova York ha estat una ciutat que ens ha encantat, tot i que no sóm gens de ciutats, i que anàvem una mica escèptics, potser això ha fet que ens sorprengués encara més!

Una cosa tenim clara, és una ciutat a la que de ben segur tornarem!!! Ens ha captivat! Aquesta vegada sí que esperem que sigui un autèntic FINS AVIAT NY!!


Marta i Jordi, despedint-nos de la ciutat dels rascacels.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...