Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dilluns, 28 de març del 2016

Dia 4: Cap d'Any a SIQUIJOR

Bon dia Siquijor, i bon dia Coco Grove! Avui és 31 de desembre, dia de Cap d'Any, i aquest any 2016 el començarem a 30ºC, entre palmeres, i banyant-nos a la platja.

Baixem a esmorzar al mateix restaurant de sempre, ens encanta això de seure amb els peus a la sorra! I l'esmorzar és espectacular, ens posem les botes amb ous, bacon, frankfurts, torrades, batut de fruites i cafè! Ens volem quedar a viure aquí per sempre!!! Ara ja tenim energia per al que faci falta! El matí d'avui el dedicarem simplement a fer snorkel, hem d'aprofitar el santuari marí que tenim davant l'hotel!


A aquestes hores del matí, la marea està baixa, i la imatge de la platja de sorra blanca d'ahir canvia una mica, al deixar al descobert les roques i coralls, però no és cap impediment per disfrutar d'un bon snorkel, i un bon solet!


Veiem "nemos", "doris", coralls, estrelles de mar...


Ens hi passem pràcticament tot el matí, i l'estona ens passa molt ràpid! Cap al migdia toca dutxa, i com que avui anem amb temps, decidim que sortirem a dinar fora de l'hotel. Això d'estar tancats en un resort, té certs luxes, però ja no podem més!

Sortim per la porta del recinte, i ens posem a caminar per la carretera. La veritat és que no hi ha massa vidilla, i l'hotel està situat fora del poble, així que no trobem massa res. Una mica més avall però, veiem un petit restaurant, freqüentat per turistes i locals, per tant ha d'estar bé! El Chekesh Bar! I quin descobriment!

Aquí els preus són baratíssims, una tercera part del que ens costen a l'hotel, i el menjar boníssim!! Però sobretot els batuts de fruites fets al moment! 


Quin descobriment! No serà la última vegada que ens veuran per aquest restaurant, que bo estava tot, i molt bé de preu! I la tarda dona per poc més que fer una bona migdiada i piscina, mentre comencem a veure els preparatius del que serà la festa de Cap d'Any.

Hem reservat taula pel sopar de Cap d'Any que organitza el mateix hotel, el preu no és barat, però considerant que la oferta de restaurants de l'illa no és gaira amplia, hem decidit quedar-nos aquí. El sopar consisteix en un buffet lliure a la platja, amb espectacle, música, i focs artificials... una turistada, però bé, d'alguna manera haurem de celebrar l'any nou!

I mentre no arriba el moment del sopar, acabem de passar les últimes hores de l'any a la paradisíaca platja del Coco Grove, amb una cerveseta a la ma, i fent propòsits per aquest any 2016 que hem de començar. Bon lloc per acabar l'any no?


El sopar és a les 7 de la tarda (i nosaltres ens preguntem que coi fotarem fins a les 12h de la nit... però bé...) així que ens n'anem a posar ben guapos per rebre l'any com cal! El sopar és en unes taules que han muntat sobre la sorra de la platja. Hi ha un buffet molt complet.

El sopar no està mal, hi ha força per triar, i acompanyat d'unes cerveses (el vi o cava són caríssims!), i amb la música del show que van fent a l'escenari, passem una estona entretinguda... Parò acabem de sopar cap a les 9h, encara és moooolt aviat! que farem ara???

Després es dediquen a fer un show amb danses tradicionals (rollo espectacle de Port Aventura per turistes...) i tot seguit jocs per guiris, on n'hi ha que s'ho passen molt bé, però nosaltres ens aburrim com ostres! Així que demanem unes cerveses i ens n'anem a passejar per la platja per fer temps... i entre això i uns catalans que coneixem (els primers del viatge) i amb els que ens posem a xerrar de viatges, passem l'estona fins les 12h.

Poc abans de l'hora, tothom s'aplega a la platja, on sona música de tambors, i hi ha quatre nois fent malabars amb foc, i a la hora en punt, 3, 2, 1... i comencen els focs artificials, ja som al 2016!!! Bon any a tothom!!


L'espectacle final ha estat molt bé, i una manera molt diferent del que estem acostumants per començar a l'any, a la platja! Tot i que tanta etona d'epera i els balls folclòrics a nosaltres ens han sobrat! Una altre cerveseta per celebrar i brindar, i cap a fer nones, que demà ens espera un dia 1 de gener també diferent!

Benvingut 2016! Esperem que ens porti moltes coses bones, i molts viatges!!


Marta i Jordi, des de Siquijor



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...