Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

dimecres, 11 de maig del 2016

Dia 10: Nacpan Beach

Avui és dia 6 de gener, dia de reis, i el primer que passem lluny de casa. Que extrany que es fa ser tan lluny de casa en un dia tan especial, i més nosaltres que sóm uns enamorats d'aquestes festes! Però de fet, sembla que els reis sabien que estavem aquí, i han vingut amb els seus camells per deixar alguna coseta... tot i que no per tots, sembla que jo no m'he portat tan bé com en Jordi! Jo m'hauré de conformar amb un bon esmorzar en ple paradís com a regal de reis (i quin gran regal!)

Com ja haviem comentat, una de les activitats principals a fer a El Nido és Island Hopping, com vam fer nosaltres també en el Tour A fa dos dies. Avui en principi haviem dit que fariem el Tour C, però veient lo massificats que són aquests tours, fet que no ens va deixar disfrutar del tot del tour i el paissatge tan espectacular, decidim que no farem cap més d'aquests tours, i que en lloc d'això, avui llogarem, una moto i anirem a descobrir una altre d'aquestes platges paradisíaques de El Nido, la platja de Nacpan Beach.

Aquesta platja queda a a uns 20 quilòmetres de El Nido, i aproximadament a 45 minuts de moto. Preguntem per l'opció de llogar un tricicle que ens hi porti, però surt caríssim, i finalment ens decidim per llogar una moto, no és que surti especialment barat, però més que el tricicle. Lo bo és que en cap moment ens demanen el carnet de conduir, així que cap problema.

Ens donen una scooter d'aquestes petites, i xino-xano ens posem en camí. Parem a posar gasolina, i quan estem sortint de El Nido, sembla que alguna cosa no acaba d'anar bé... Sembla que la roda de darrera patina molt... potser està desinflada... segur que no serà res, continuem tirant... Fins que.... puuufff, la roda diu que ja n'hi ha prop, i es rebenta enmig de la carretera... quina mala sort!!

Parem en un lateral com podem, i comprovem que la roda està completament punxada! I ara què fem?? doncs no hi ha gaire opció... parem el primer tricicle que trobem, i jo torno fins a El Nido al lloc on hem llogat la moto, mentre en Jordi es queda allà fent guàrdia...


Quan torno a l'oficina i els explico el problema, avisen al noi que s'encarrega de les motos, que apareix al cap de poc amb una moto molt millor, i vaig amb ell fins on s'havia quedat en Jordi amb la moto. La roda està completament punxada i no es pot arreglar, així que ens diuen que ens emportem la moto més bona. Fan el traspàs de la gasolina que ja hi haviem posat d'una moto a l'altre, i ara sí, cap a Nacpan Beach falta gent!

Per arribar a la platja no és que estigui gaire ben indicat, i ens equivoquem un parell de vegades. Uns 20 quilòmetres després de sortir de El Nido, hi ha un cartell a peu de carretera, que no es veu gaire, i indica la platja, on s'arriba per un caminet de sorra.


Finalment arribem a la platja, on hi ha una esplanada per poder deixar la moto, i acabar d'arribar caminant a la platja. La noia de l'hotel ens havia dit que aquesta era la millor platja de El Nido, i creiem que no s'equibocava! És una platja molt llarga de sorra blanca i palmeres, i com que està tan allunyada de El Nido, no hi ha gaire gent que hi arribi, així que estem gairebé sols.


Plantem la tovallola allà on ens sembla, i aquí passem el matí! Llibre, solet, i aigua! Aquí però hi ha més onades, i la corrent marina és més forta, així que recomanen no nedar gaire endins.

Passem tot el matí així, i fins i tot dinem una bossa de patates i unes galetes que portavem a la bossa per no haver de marxar! A la tarda, decidim anar a caminar per la platja, fins a un petit poblet de pescadors que queda en una reconada, la veritat és que la vista és preciosa!



I sense fer res, però en un entorn preciós, passem el dia. A mitja tarda agafem la moto i tornem cap a El Nido. El camí de tornada també és ben maco, entre palmeres, cabanyes, carros tirats per toros, nens que juguen... a Filipines es respira tranquilitat i bon rollo!


Anem a tornar la moto, i abans de tornar a l'hotel, parem al Sunset bar, per pendre algo i veure des d'allà la posta de sol, com el cel va canviant de color sobre el mar tenyit de barquetes. Com trobarem a faltar aquestes tardes, i aquests batuts de fruites!


Avui decidim anar a sopar a un hotel prop del nostre, situat a la mateixa platja, molt conegut entre els turistes, el Greenviews Resort (i on nosaltres vam intentar trobar habitació per estar aquests dies, però ja estava ple).

Aquí tenen tauletes sobre la sorra, música en directe, i barbacoa de peix on tu mateix tries quin peixet vols que et serveixin. Nosaltres triem gambes i calamars per compartir, i un peixet cadascún, sempre acompanyat d'arrós i verdures. I evidentment una bona cerveseta!!! Que bé que sopem! No serà la última vegada que ens veuran per aquí!

I cap a dormir, que demà ja és el nostre últim dia a El Nido, i l'hem d'aprofitar bé, farem submarinisme!!


Marta i Jordi, des de El Nido.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...