Preparar la maleta és potser un dels moments més màgics del pròpi viatge... A part de la roba, el respall de dents i el banyador, les maletes sempre van plenes d'il·lusions, somnis, nervis, dubtes, grans espectatives... de moltíssimes sensacions que ens provoca el fet de poder descobrir una nova part d'aquest bonic planeta. Viatjar és un plaer que molts comparteixen, però que tots vivim de manera diferent... i mentrestant, sempre esperem que arribi de nou el moment de "Fer les maletes..."

diumenge, 8 de maig del 2016

Dia 9: Platja de Las Cabanas

Des que sóm a Filipines, ens llevem molt aviat, als voltants de les 7, i sense despertador!! Però com pot ser això si estem de vacances!!! Aquí però, es pon el sol aviat, així que ens n'anem a dormir aviat cada dia. Millor per aprofitar els dies!

Avui ens agafarem un dia tranquil, només relax, sol i platja! Anirem a passar el dia a la Platja de Las Cabanas, que diuen que és la millor platja de El Nido. Sorra blanca, palmeres i aigua transparent! Bon planning, no?

Aquesta platja queda propera a la platja de Corong Corong on tenim nosaltres l'hotel, només uns 10 minutets en tricicle. La platja és realment preciosa, el típic paissatge de revista. A més s'està molt tranquil, hi ha poqueta gent per lo gran que és la platja.


Aquí ens hi passem tot el matí, fent snorkel, banyant-nos, parant el sol, llegint una mica... també s'agraeix un dia de no fer res, tot i que ens costa, quan viatgem ens agrada aprofitar molt els dies!


El matí ens passa volant! Com que ja estem ben rostits de sol, decidim anar a caminar una mica platja avall a veure el paissatge. Cap al final de la platja veiem un "xiringuito" amb tauletes i cadires sobre la sorra. És casi migdia, i la gana apreta, així que com que la carta ens fa el pes, aquí ens quedem a dinar!

Ens demanem dos batuts de pinya, que estan absolutament deliciosos i són enormes, un plat de pasta carbonara, i una amanida! Que bo que està tot, i aquí asseguts sobre la sorra amb aquestes vistes, no es pot demanar res més, no hi hauria lloc millor al món per estar ara mateix!


Després de dinar com reis, i fer una mica de repós llegint una mica a les butaques, continuem la caminada que haviem deixat a mitjes quan hem parat a dinar. Poc després del bar, la platja de Las Cabanas s'acaba, i s'ha de girar a l'esquerra en una altre platja més estreta, la Dolarong Beach, i que per sorpresa nostre està totalment deserta! Potser sí que no és tan maca com la que deixem enrera, però el fet de poder estar sols i tranquils, fa que no ens ho pensem dues vegades, i ens falta temps per deixar els trastos, i a l'aigua falta gent!


I així acabem de passar el que queda de tarda, dins l'aigua d'una platja per a nosaltres sols!

Sortim de l'aigua just per veure la posta de sol, que des d'aquí la veiem ben tranquils, tot i que ens faltaria una cerveseta a la mà!


Avui el dia ha estat de complet relax, només platja, sorra, palmeres, banyar-nos en aigües turqueses, llegir i descansar!

Tornem amb tricicle des de la platja de Las Cabanas fins al nostre hotel en tant sols 10 minutets. Una bona dutxa i una estona per descansar, i avui decidim anar a sopar a un hotel al costat del nostre, que és francès. El menjar és bo, però poca quantitat i car... no ens ha convençut. Amb lo bé i barat que es menja aquí a Filipines, aquí no hi tornarem pas més!

I ara sí, toca retirada, que demà tenim pensat descobrir una altre d'aquestes platges paradisíaques de Filipines!


Marta i Jordi, des de El Nido.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...